TROPIIKKI KESKELLE TALVEA – ARVONTA!

*Sisältää mainoslinkkejä

Tiedättehän sen sanonnan aika menee nopeasti kun on jotain mitä odottaa? Vai menikö se sanonta edes noin :D Joka tapauksessa, talvi menee todella paljon nopeammin kun suunnittelee kaikenlaista pientä aktiviteettia tähän pimeyden keskelle. Itsehän varasin ne Amsterdamin lennot maaliskuulle, jolloin pidän huiman kahden päivän talvilomani. Onneksi vuorotyössä vapailla saa kikkailtua noiden lomapäivien ympärille hiukan pidemmän vapaan, joten pääsen reissuun viiden päivän ajaksi.

Ensi viikonloppuna lähden keikalle Helsinkiin ja sitten maaliskuussa reilu viikko ennen Damin reissua pääsen jälleen nauttimaan hyvästä musiikista Serenan lämpöön. Oon itse jo useampana vuonna käynyt tanssimassa Serenassa Waterlandin aikaan. Huikea idea tuoda bileet keskelle vesipuistoa. Mun mielestä Suomessa ei ole yhtään liikaa tän tyylisiä bileitä. Musiikkitarjonta on ollut bileissä aina hyvää ja tapahtuma on järjestetty mun mielestä hyvin. Tosiaan, Serenan vesipuisto muuttuu kahden päivän ajaksi trooppiseksi clubiksi. Bileissä soittaa ulkomaisia ja kotimaisia huippu DJ:tä ja tapahtumasta löytyy kolme erilaista tilaa, missä soitetaan eri tyylistä musiikkia. Päälava on isoimman uima-altaan yhteydessä, joten tanssimaan pääsee vaikka uima-altaaseen ja musiikista nauttiessa voit heittäytyä vaikka villivirran vietäväksi!

Fiilis bileissä on ollut aina hyvä, joten odotan innolla tämän kevään tapahtumaa!

 

Tapahtuma tulee siis jälleen maaliskuussa ja nyt mulla onkin mahdollisuus arpoa teille lukijoille 2 x VIP-liput perjantaille. Teemana bileissä on tänä vuonna Land of Dreams ja juhlijoille onkin annettu vinkiksi toteuttaa teemaa asuvalinnoillaan!

Arvonta starttaa tänään ja arvontaan voi osallistua 11.2.2018 saakka!

Tarkemmin tapahtumaan pääset tutustumaan tämän linkin kautta!

Arvontaan pääset mukaan jättämällä kommentin kommenttikenttään. Laita mukaan toimiva sähköpostiosoite, josta sut voiton osuessa kohdallesi voi tavoittaa! Kilpailu on K-18.

JEIIIJ!

Noora

Hullunkurinen, savolaisen järjenjuoksun omaava sairaanhoitaja eli minä, Noora!

42 vastausta artikkeliin “TROPIIKKI KESKELLE TALVEA – ARVONTA!”

 1. En ole tapahtumasta ennen kuullutkaan! Tasan vuosi sitten oli niin hyvä onni että tapasin mieheni, laitetaas onnetar nyt sitten uudelle koetukselle! :D

  Hyvää reissua näin etukäteen!

 2. Heh. Just tänään puhuttiin miehekkeen kanssa että nuorina haluttiin näihin bileisiin. Nyt ois sitte taas mahollisuus ja ollaan niin mukana!

 3. Oi, antaisin liput siskolle ja hänen poikaystävälle, varmasti kiva ja rento tapahtuma :D

 4. oi ihana! mukana ehdottomasti rahatilanne ei anna myöten nyt millekään extralle joten tulisi tarpeeseen

 5. Vitsi tänne on pitänyt mennä jo monta kertaa, mutta aina jotenkin jäänyt. Nyt alkaa olla sen verran ikää mittarissa, että pitäisi alkaa aktivoitua tämän suhteen. Summersound oli ylivoimaisen paras festari kesäisin ja nyt kun sitä ei enää ole, olisi mahtava päästä kokemaan tämä!

 6. Kerran ollu ja oli ihan mahtava kokemus! Silloin jäi vain biletykset vähille kun oli aamulla ollut töissä ja seuraavaksikin päiväksi oli työvuoro luvassa :D

 7. Wow mikä kilpailu! Vasta yhden kerran olen päässyt aikataulujen takia käymään näissä upeissa bileissä ja nyt olisi toinen mahdollisuus – ensimmäistä kertaa ihanan tyttöystäväni kanssa ☺️ Jaetaan innostus konemusiikkia ja tropiikin lämpöä kohtaan 😎

 8. Mukana! :) oon aina halunnut päästä tonne, mutta aina asunut niin kaukana ettei oo tullut lähdettyä. Nyt pk seudulla asuessa tämäkin on mahdollista :)

 9. Todellakin mukana! Olis niin kiva päästä ensi kesää odotellessa. Sama juttu mulla kun monella muullakin, et tää jotenkin aina jäänyt vaikka kiinnostaa kovasti ja ikää alkaa olla jo sen verrn et alkaa olla vikat tsäänssit mennä :D Ja tuol on Lümisdekin messissä!

 10. Onpa kivat bileet, tänne mennään jos voitetaan. Olemme näistä puhuneet muttei olla käyty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 6
Tykkää jutusta