KUN ON FIILIS, ETTÄ AINA TARTTEIS JOTAIN

*Sisältää mainoslinkkejä

Koskaan tai ainakaan harvemmin on fiilis, että ei tartteis ostaa mitään. Aina kun oot tehny jonkun kalliimman hankinnan, niin pian huomaatkin jo miettiväsi, että pitäis muuten tuokin uusia. Tai näin tuntuu ainakin allekirjoittaneelle käyvän. Onneksi olen sellainen helposti innostuva, mutta kuitenkin harkitseva luonne, ainakin ostokulttuurin suhteen. Mies ei siedä tätä piirrettä ollenkaan. Tai siis sietää, mutta se ei tajua sen pointtia. Jos ollaan esimerkiksi kaupoilla ja näen jotain kivaa. Otan sen mukaan ostamistarkoituksessa. Tovin vaatetta mukana kannelleena voinkin pian todeta, että en minä sitä tarvitsekaan vaan hylkään sen vaatekappaleen ennen ostamista. Mies on taas sitä mieltä, että pitäis ostaa, jos kerta ensifiilis oli sellainen.

Tämä Suomen ilmasto on myyjille oikein oiva. Jatkuvaan vaihtuvat vuodenajat takaa sen, että kauppa käy. Harvoin nimittäin on sellaista syksyä tai kevättä, ettenkö ainakin itse ostaisi uusia hanskoja, pipoa, uutta kevät,- tai syystakkia. Nytkin olen pohtinut, että mitähän takkia minä viime syksynä pidin, ja joka vuosi tulee sama ongelma eteen. Mitä minä käytinkään viime vuonna tähän aikaan?!

Nyt taas olen alkanut selailemaan nettivaatekauppoja. Tänä talvena olen päättänyt ostaa uuden talvitakin. Entistä olen käyttänyt ainakin jo kolme vuotta, ja vaikka se onkin oikein hyvässä kunnossa vielä, koen, että tarvitsen uuden. En jaksa enää kääriytyä siihen samaan vanhaan. Ja sitten kengät. Niistä minä haaveilen aina 😀

Keräsin tähän alle Bubbleroomin ja Vamos kenkäkaupan omia lempskareita.

 

  1. Musta tikkisomisteinen takki. 2. Takki vyöllä ja kultaisilla yksityiskohdilla. 3. Untuvatakki suurella turkishupulla. 4. Valkoinen talvitakki. 5. Untuvatakki yksityiskohdilla.

  1. Harmaa villasekoite-takki. 2. Klassinen takki, turkissomistein. 3. Harmaa klassinen takki. 4. Mun suosikki, tekoturkistakki <3. 5. Harmaa villasekoitetakki, korkea kaulus.

Minua henkilökohtaisesti himottaa tällä hetkellä kaikki kamelin ja ruskean väriset syksy- ja talvikengät. Listasin tähän alle omia suosikkejani Vamoksen valikoimasta. Onko näistä jotkut myös sun lempparit?

Nämä täältä

Nämä täältä

Nämä täältä

Nämä täältä

Ja ihan tällaiset random ihanuudet bongasin myös Vamoksen valikoimasta:

Nämä täältä

 

Vamoksen uutus-kenkien valikoimaan pääset tästä!

Bubbleroomin valikoimaan pääset tästä!

Millainen shoppailija sinä olet? Pitääkö vaatteen tai kenkien olla ihan puhkikuluneita ennen kuin ostat uutta? Ostatko laatua, eli panostatko vai pihistätkö? Itse olen huomannut sen, että todellakaan ei kannata ostaa, jos suinkin on vaan mahdollista, sitä kaikkein halvinta tuotetta. Tai no etenkään silloin kun ei olisi varaa. Jos ostaa halpaa, sitä huomaa pian joutuvansa jo uusimaan tämän ostoksen. Olen itse nyt panostanut sellaisiin laadukkaampiin vaatteisiin ja onpa ne sitten kestäneetkin käyttöä ihan eri tavalla kuin halvemmat kopiot.

Kommentoi ihmeessä sun kulutustottumuksia!