Sunnuntaina juhlittiin syntymäpäiviä

*Sisältää mainoslinkkejä

Eilen oli ihana päivä, eikä pelkästään sen takia, että eilen juhlittiin mun syntymäpäiviä. Totta tosiaan, 31 vuotta pyörähti tän mamman mittariin eilen. Eikä olo todellakaan ole niin vanha. Olen monet kerrat miettinyt, että mitenköhän se menee 40 vuotiaana. Tuntuukohan silloin olo jo, että on sen 40vuotta? Koska ainakaan kolmekymppisenä ei tunnu.

Ikääntyminen ei enää ahdista mua. Sen jälkeen kun täytin suunnilleen 28-29 vuotta, olin jo pahimmat ikäkriiseilyt suorittanut. Kriisit johtui itselläni ainakin siitä, kun olin tehnyt itselleni jotain pitkän matkan suunnitelmia sekä tavotteita ja tietynlaisia toiveita oman elämäni varalle. Tietyn ikäisenä on jo lapsia, tietyn ikäisenä on naimisissa ja niin edelleen… Varmasti teistäkin suurin osa on suunnitellut joskus teininä elämän menevän tiettyä rataa pitkin. Jossain vaiheessa sitä sitten huomaa, ettei se elämä mene aina siten, miten on itse sen suunnitellut.

Mulla ei ole vielä lapsia enkä ole naimisissa. Mulla on kuitenkin ihana mies ja ihana, kaunis koti joka on meidän. Tottakai toivon, että joskus meilläkin olisi lapsia, mutta ei vielä. Koiranpentu meillä on kohta, ihan kohta. :) Mulla on jo paljon mun elämässä, joten ei mun tarvitse enää kriiseillä.

Sain mä lahjojakin <3

Bilehile

Syntymäpäivät ovat kovasti muuttuneet siitä, mitä ne on menneinä vuosina olleet. Nyt on ihana tarjota lähimmäisille jotain ja nautiskella. Ei enää tarvitse järkätä bileitä ja tanssia aamuyöhön saakka. Toki, hyvät bileet on aina jees! Sitäkin me ollaan mun miehen kanssa juteltu, että hyvissä bileissä tullaan käymään aina, ikä ei tule meitä estämään :D

Eilen kutsuin siis lähimpiä ihmisiä kotiimme. Tilasin aivan todella herkullisen vadelmakermakakun juhliin. En yleensä tykkää kermakakuista, sillä ne on niin ällömakeita. Tämä kakku ei ollut liian makea. Lisäksi leipaisin suolaiseksi tarjottavaksi aivan todella hyvän kinkkupiiraan. Se vei kielen mennessään kaikilta, vaikka itse sanonkin! :) Ja tiedättekö mitä, unohdin ihan tyystin kuvata tarjoilut. Niin kivaa mulla oli, että tällaiset asiat unohtuivat :) Se on aina hyvä merkki!

Illalla sitten näin vielä hyvää ystävääni Vilmaa. Kävimme yhdessä syömässä. Nautiskelimme viiniä ja minä otin vielä synttäridrinkin juhlan kunniaksi. Päivä oli aivan todella mahtava lopettaa tähän. <3 Oispa synttärijuhlat joka päivä <3

Mun synttärijuhlan kunniaksi, FITNESSTUKKU haluaa lahjoa vähän teitäkin! :) Eli, nyt saat koodilla NOORA10 10€ alennuksen yli 50€ tilauksiin. Koodi on voimassa 2.10-15.10.2017. Lisäksi siis ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin! Eli jos herapurkit ammottavat tyhjänä tai tarviit kokonaisvaltaisen varaston täydennyksen, niin nyt on täydellinen tilaisuus tilata itselleen tuotteita ja hyödyntää tuo alennus ja ilmainen toimitus.

Oon kolmekymppinen

Synttärit

Kolmas päivä käynnistyi ja miltä nyt tuntuu? No ei enää juurikaan miltään. Pahimmat kriisit taisi olla etukäteen. Suurinta kriisiä aiheuttaa ajatus siitä, että joudun opettelemaan kirjoittamaan kokonaan oman ikäni uusiksi. Enää ei riitä, että vaihdan vaan viimeisen numeron vaan molemmat numerot menee tai meni uusiksi.

Syntymäpäiväni oli hauska. Pääsin kokeilemaan taas uutta aktiviteettia, nimittäin seinäkiipeilyä! Kuinka siistiä se onkaan. Täysin tekniikkalaji jota suoritetaan ylipienet töppöset jalassa. Siis niin pienet kengät, että kiipeilysuorituksen jälkeen kun otat ne kiipeilykengät pois, sun täytyy omin käsin suoristaa sun varpaat.

synttärit synttärit synttärit synttärit

Ensimmäinen seinä oli 12metrinen. Sinne kiipesin ja tämän suorituksen jälkeen olin varma etten kiipeäisi enää yhtään minnekkään. Sormet ja forkut oli niin täysin hapoilla, ettei käsillä jaksanut tehdä yhtään mitään. Onneksi hapotus helpotti kun odottelin omaa vuoroani muiden kiipeillessä. Toinen seinä olikin sitten hiukan jo kalteva ja toi tällä tavoin aivan uusia haasteita kiipeilyyn. Kovin korkealle en päässyt mutta hauskaa oli!

synttärit

Seinäkiipeilyn jälkeen lähdettiin testailemaan nokkeluutta ja ketteryyttä Prison Islandiin. Ajatuksena on suorittaa mahdollisimman monta ”vankilaa”, joissa jokaisessa on omanlaisensa tehtävä ja aikarajoitus. Meidän tiimi tuli kakkoseksi. Hiki tuli ihan vain kun aivoja jumpattiin niin paljon :D

synttärit synttärit synttärit synttärit

Kotona meitä odotti ihanat herkut. Jyväskyläläinen Emily’s Cake loihti meille suussa sulavat muffinssit ja marengit. Tästä voitte käydä ihailemassa Emily’s Cake:n taidonnäytteitä KLIK!

Kodin koristelin juhlatarvikkeilla jotka noudettiin Jyväskyläläisestä Confetti juhlatarvikeliikkeestä.

synttärit Synttärit Synttärit Synttärit

Kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut. Juhlat jäävät varmasti mieleen, kerrankos sitä kolmekymppisiään juhlii.

synttärit

synttärit