KUN ON FIILIS, ETTÄ AINA TARTTEIS JOTAIN

*Sisältää mainoslinkkejä

Koskaan tai ainakaan harvemmin on fiilis, että ei tartteis ostaa mitään. Aina kun oot tehny jonkun kalliimman hankinnan, niin pian huomaatkin jo miettiväsi, että pitäis muuten tuokin uusia. Tai näin tuntuu ainakin allekirjoittaneelle käyvän. Onneksi olen sellainen helposti innostuva, mutta kuitenkin harkitseva luonne, ainakin ostokulttuurin suhteen. Mies ei siedä tätä piirrettä ollenkaan. Tai siis sietää, mutta se ei tajua sen pointtia. Jos ollaan esimerkiksi kaupoilla ja näen jotain kivaa. Otan sen mukaan ostamistarkoituksessa. Tovin vaatetta mukana kannelleena voinkin pian todeta, että en minä sitä tarvitsekaan vaan hylkään sen vaatekappaleen ennen ostamista. Mies on taas sitä mieltä, että pitäis ostaa, jos kerta ensifiilis oli sellainen.

Tämä Suomen ilmasto on myyjille oikein oiva. Jatkuvaan vaihtuvat vuodenajat takaa sen, että kauppa käy. Harvoin nimittäin on sellaista syksyä tai kevättä, ettenkö ainakin itse ostaisi uusia hanskoja, pipoa, uutta kevät,- tai syystakkia. Nytkin olen pohtinut, että mitähän takkia minä viime syksynä pidin, ja joka vuosi tulee sama ongelma eteen. Mitä minä käytinkään viime vuonna tähän aikaan?!

Nyt taas olen alkanut selailemaan nettivaatekauppoja. Tänä talvena olen päättänyt ostaa uuden talvitakin. Entistä olen käyttänyt ainakin jo kolme vuotta, ja vaikka se onkin oikein hyvässä kunnossa vielä, koen, että tarvitsen uuden. En jaksa enää kääriytyä siihen samaan vanhaan. Ja sitten kengät. Niistä minä haaveilen aina 😀

Keräsin tähän alle Bubbleroomin ja Vamos kenkäkaupan omia lempskareita.

 

  1. Musta tikkisomisteinen takki. 2. Takki vyöllä ja kultaisilla yksityiskohdilla. 3. Untuvatakki suurella turkishupulla. 4. Valkoinen talvitakki. 5. Untuvatakki yksityiskohdilla.

  1. Harmaa villasekoite-takki. 2. Klassinen takki, turkissomistein. 3. Harmaa klassinen takki. 4. Mun suosikki, tekoturkistakki <3. 5. Harmaa villasekoitetakki, korkea kaulus.

Minua henkilökohtaisesti himottaa tällä hetkellä kaikki kamelin ja ruskean väriset syksy- ja talvikengät. Listasin tähän alle omia suosikkejani Vamoksen valikoimasta. Onko näistä jotkut myös sun lempparit?

Nämä täältä

Nämä täältä

Nämä täältä

Nämä täältä

Ja ihan tällaiset random ihanuudet bongasin myös Vamoksen valikoimasta:

Nämä täältä

 

Vamoksen uutus-kenkien valikoimaan pääset tästä!

Bubbleroomin valikoimaan pääset tästä!

Millainen shoppailija sinä olet? Pitääkö vaatteen tai kenkien olla ihan puhkikuluneita ennen kuin ostat uutta? Ostatko laatua, eli panostatko vai pihistätkö? Itse olen huomannut sen, että todellakaan ei kannata ostaa, jos suinkin on vaan mahdollista, sitä kaikkein halvinta tuotetta. Tai no etenkään silloin kun ei olisi varaa. Jos ostaa halpaa, sitä huomaa pian joutuvansa jo uusimaan tämän ostoksen. Olen itse nyt panostanut sellaisiin laadukkaampiin vaatteisiin ja onpa ne sitten kestäneetkin käyttöä ihan eri tavalla kuin halvemmat kopiot.

Kommentoi ihmeessä sun kulutustottumuksia!

Sadepäivän iloja!

*Sisältää mainoslinkkejä

Lueskelin eilen juttua jossa kerrottiin tilastoja Suomen säästä. Tällä hetkellä ollaan taistelemassa pronssi-sijasta vuoden 1961 jälkeen aloitetun säätietojen taltioinnin tuloksissa. Huonoin kesä koko mittaushistorian aikana on pitänyt sisällään kaiken kaikkiaan kolme hellepäivää. SIIS KOLME! Tänä kesänä hellepäiviä on ollut 12. Helteellä Suomessa tarkoitetaan lämpöä joka ylittää 25 astetta. Normaalisti hellepäiviä Suomen kesässä on yli 20.

Siis aivan uskomattoman huono kesäsää. Nyt kesällä ei ole ollut yhtään sellaista päivää, että aamulla noustessa olisi voinut laittaa jotain kesävaatetta päälle. Joka päivä tulee vedettyä saman verran vaatetta niskaan aivan kuten kevättalvella. Joka päivä sataa vettä, enemmän tai vähemmän. Eihän säälle kukaan mitään mahda mutta mitä hittoa tää nyt on? Ulkona ei tule vietettyä aikaa lähellekään niin paljon kuin mitä siellä normaalisti kesäaikaan voisi viettää. Tällainen kesä syö varmasti myyntejä ravintoloilta ja jätskikioskeilta. Ei tuo tällainen sadekesä kenellekään mitään hyvää.

Paitsi jos kesällä sataa, niin aina voi shoppailla 😀

Ajattelin sadepäivän iloksi muistutella Fitnesstukun kesäkampanjasta (KAIKKI -25%) ja alennuksista! Nettishoppailu on helppoa. Ei tartte meikata, ei pukea. Voi vaan istua koneelle ja ostella. Ei kastu kengät eikä varpaat 🙂 Rahat silleen kyllä saa kulumaan 😀

Tässä pari omaa poimintaa alennusmyynneistä. Hyvät ja värikkäät treenivaatteet on itselle ainakin se juttu mihin panostan.

  1. TÄSTÄ
  2. TÄSTÄ

  1. Björn Borg Valkoinen setti TÄSTÄ  ja TÄSTÄ
  2. Björn Borg Musta setti TÄSTÄ ja TÄSTÄ 

Näitten poimintojen lisäksi haluan muistuttaa, että FITNESTUKULTA saat nyt KAIKESTA -25% + ilmaisen toimituksen tilauksellesi koodilla KESA

(*poisluettuna treenilaitteet ja seuraavat tuotemerkit: Better Bodies, Perfect Shaker, Gasp, Gorilla Wear ja Six Deuce)

Miten te saatte ajan kulumaan sadesäällä?