Aikuisena naisena voi jo vähän panostaa

Ja jopa ihan luvan kanssa. Kyse on siis laukuista. Itse en ole koskaan, en siis koskaan ollut mikään merkki-hiiri. Minulle on ollut aivan sama minkä merkkisiä vaatteita, kenkiä tai laukkuja käytän. Voi olla niinkin, ettei ole ollut edes mitään merkkiä. Jos olen tykännyt jostain, niin se on riittänyt kriteeriksi itselleni. Iän myötä ja ehkä tulojen lisääntyessä, olen joskus ostanut itselleni jotkut vähän laadukkaammat kengät esimerkiksi, ja olen todennut sanonnan ”köyhän ei kannata ostaa halpaa” pitävän paikkansa. Halvat, huonosti tehdyt vaatteet ja kengät kestää käytössä paljon huonommin, luonnollisesti.

Tänä keväänä hankin itselleni ensimmäisen merkkilaukun. Tommy Hilfiger ei ehkä ole sellaisille oikeille laukku ja merkki hifistelijöille edes mikään erityinen merkki, mutta minulle se on. Olen ollut todella tyytyväinen tähän hankintaan ja laukku on ollut kovassa käytössä. Sardinian reissulla tein itselleni jälleen uuden laukkuhankinnan. Ostin itselleni etukäteen syntymäpäivälahjaksi (koska tietenkin itselleen pitää ostaa lahja) uuden, entistä crossoveria suuremman laukun. Laukku on juuri passeli arkikäyttöön ja se imaisee sisäänsä kyllä kaiken tarvittavan.

Merkki tällä kertaa vaihtui ja ostin itselleni Calvin Kleinin laukun.

Kun näin tuon Calvinin laukun, en epäröinyt ostamisen kanssa, kuten minulla yleensä on tapana. Näin, päätin ja ostin. Harvinaista minulle. Yleensä otan tuotteen kantoon kaupassa. Kantelen sitä hetken ja sit totean, että en tarvitse sitä tai raaski ostaa ja sitten hylkään sen tuotteen jonnekkin.

Mut tätäkään heräteostosta en ole katunut. Päinvastoin. Olen ollut todella tyytyväinen!

Raaskitteko te ostaa merkkituotteita? Vai onko merkillä oikeasti edes väliä?

Ps. Pakko paljastaa teille mun merkkitietoisuus. Olin kirjoittanut ensiksi tähän tekstiin, että Tommi Hilfiger ja Kalvin Klein. :D

Huomenna alkaa 12 viikon ohjatut treenit!

*Sisältää mainoslinkkejä

Ja minä olen tietenkin ihan jännityksestä kankeana! Mun piti ehtiä käymään viime viikolla salilla, että saisin loman jälkeen vähän tuntumaa urheiluun, ennen kuin toi yleisurheilukoulu starttaa. Näköjään on sitten kuitenkin niin kiireinen elämä, etten salille viime viikolla selvinnyt. Nyt takana on kolmen viikon treenitauko. Takaraivossa kolkuttaa, että PITÄISI treenata, mutta sitten kuitenkaan en jaksa ruoskia itseäni.

Tiedän, että jossain välissä jälleen aktivoidun. Mielessä on se, että urheilemalla saan yleistä hyvinvointia kohennettua ja jaksan arjessa paremmin. Olen huomannut, että jälleen niskat ja hartiat on alkaneet jumimaan. Siitä mä tiedän, että nyt ois aika palata salille, oma kroppa osaa ilmoittaa kyllä, kun sitä vain kuuntelee. Noh, huomenna pääsen tekemisen makuun ja ehkä siitä intoutuneena sitten teen myös paluun salille :)

Joku aika sitten näin kun joku bloggaaja kirjoitteli itsellekin tutusta writer’s blockista. Ajattelin mielessäni, että onneks ei oo ollu hetkeen sitä ongelmaa, vaan tekstit ovat tulleet melko helposti ja luonnostaan. No nyt sit just tänään kun tän koneen avasin ja eteen tupsahti tyhjä valkoinen kirjoitusalusta, ei asiaa oikeastaan olekaan. Tai ehkä mulla olisi asiaa, mutta en vaan sanottua sitä. Sormet ei löydä oikeille näppäimille.

Oikein mahtava FITfashion bloggaaja. Ei treenaa eikä oikein löydä kirjoitettavaakaan. Näin sitä alkaa näissä tilanteissa itseään oikein ruoskia. Ihan kuin se nyt yhtään helpottaisi tätä tilannetta. Näitä kirjoittelublokkeja on tullut aina silloin tällöin. Ne tulee jostain ja yleensä lähtee yhtä hämärästi, yhtäkkiä tekstiä vaan sitten alkaa jälleen tulemaan. Sitä odotellessa.

Kun ei mulla nyt muuten juttua irtoa, niin mä voisin varmaan vinkata teille jälleen uuden viikon kunniaksi Fitnesstukun tän viikon alennustärpit ja kertoa mitä hankintoja itse olen sieltä nyt lähiaikoina tehnyt.

Jokaisella meistä on varmaan kotihousut

Oon pitkään kulkenut maailman kulahtaneimmissa kotihousuissa. Ne on sellaiset beiget, vähän isot ja lököttävät ja super rennot päällä. Oon ollu niihin ihan tyytyväinen. No kas kummaa kotona oon saanut kuulla niistä, että voisin kuulema edes harkita uusien housujen hankkimista. Noh, tsekkailin Fitnesstukun valikoimaa kerran ja sielläpä silmiini osui yhdet yksilöt jotka kotiutin.

Valinta oli aika nappi. Noi housut on mukavuudeltaan ihan mahtavat. Perus housut, mutta sisus on sellaista pehmeää fleecentyyppistä, siis ei fleeceä kuitenkaan :D Nyt mulla on miehenkin mielestä salonkikelpoiset kotilököhousut, joilla kehtaa kyllä lähteä vaikka ihmisten ilmoille. Lisäksi tilasin ihan treenejä varten uuden pirteän setin. Kyllä tällä pitäis saada motivoitua itsensä treeneihin ;) Joskus materia motivoi!

Mutta se suurin tarjous taitaa tällä viikolla siis olla se, että Fitnesstukulla on tämän viikon kaikki Star Nutrition tuotteet -25% JA LISÄKSI ILMAISET TOIMITUSKULUT! Lisäksi erä treenivarusteita jopa -50% alessa. Alla olevat vastusnauhat mm. alennuksessa! :)

 

Vastusnauhat -20%. Tilaamaan pääset tästä! KLIK!

Eli nyt kannattaa ostaa, jos joskus on jotain Fitnesstukulta meinannut tilata.

Toivotaan, että kirjoitusblokki helpottaa ja, että huomenna ei ihan hirveästi jännitä, ikävä treenata vatsa kuralla :D