Mitä itse tilasin kesäksi?

*Sisältää mainoslinkkejä

Muistutan teitä viime hetkillä Fitnesstukun ilmaisista toimituskuluista, ne on voimassa enää 4.6 saakka. Poimin tähän postaukseen muutamia omia suosikkejani ja jotain mitä olen itse nyt tilannut Fitnesstukulta kesää varten.

Tilattiin mulle ja mun miehelle tiimi-läpsyttimet kesäksi! Aivan ihanat Filan lipokkaat!

Filan lipokkaat ei ole hinnalla pilattu ja nyt ne vielä saa 4.6 saakka ilman toimituskuluja! KLIK KLIK OSTOKSILLE!

Lisäksi ihastuin ikihyviksi tähän Björn Borgin uikkarikuosiin. Värit eivät ole mitenkään kovin yleiset tai tuo kuvio mutta voin niin kuvitella miten se imartelee ruskettunutta vartaloa!

Tästä pääset tsekkaamaan nuo ihanuudet!  Ja tästä uikkariin! 

Vaatteet tekee naisen!

Kesällä treeneissä ainakin itse haluan pukeutua värikkäämmin ja pirteämmin kuin talviaikaan. Etenkin ulkotreeneihin on ihana vetää päälle jotain kesäistä, kuten esimerkiksi nämä alla olevat housut! Housujen malli on just eikä melkein. Korkea vyötärö joka menee mahamakkaran yli ja se takaa myös sen, ettei takapuoli kyykätessä vilku!

Tästä housuostoksille.

Itselleni tilasin lisäksi Quest Bareja Smores maussa.

Käyhän sinäkin katselemassa Fitnesstukun laaja valikoima ja tee tilaus 4.6.2017 mennessä ja saat pakettisi ilman toimituskuluja! :)

Miss Bomber!

*Sisältää mainoslinkkejä

Mikäpä olisikaan parempaa kun oikein kunnon shoppailut. Joskus itseä pitää hemmotella ja ostaa jotain mitä on aina halunnut. Se voi olla vaikka ihana takki, laukku tai vaikka aurinkolasit! Minä hemmottelin itseäni ja ostin itselleni takin. Löysin nimittäin itselleni nyt sen kevättakin. Muistatte varmaan kun haaveilin uudesta takista ja nyt olen sen sitten löytänyt, enää uupuu ne tennarit! Takki on kaikkea muuta kuin ensin suunnittelin sen olevan. Alunperin minun piti valita vähän pidempi malli mutta sitten eteeni käveli ihana bomber-takki ja se lähti kaupasta mukaani. <3

 

 

Selailin House of Brandonin valikoimaa ja siellä oli ihan tällaisia vastaavia bombereita vihreässä sävyssä. Itseäni alkoi myös kuumottamaan tuo ihana pinkki bomberi. Ihanan tyttömäinen <3

Tästä linkistä takkiostoksille!

Kelit eivät täällä Jyväskylässä ole olleet vielä kovin montaa päivää keväiset, joten ihan hirveästi en ole ehtinyt takkia vielä pitämään. Mutta onneksi koko ajan mennään kohti kesää ja päivätkin alkaa (niiden on pakko) lämmetä.

Kesä tule tule jo!

Ja koska mennään kohti kesää, niin pakkohan mekoistakin on alkaa haaveilemaan. Itselläni ei ole tänä kesänä varmaankaan yhtiäkään kesähäitä tiedossa jonne pääsisi pukeutumaan mutta jos olisi, niin tässä mun mielestä House Of Brandonin kauneimmat mekot. Yksi näistä mekoista löytyykin omasta kaapistani!

Tästä linkistä pääset ihailemaan mekko valikoimaa!

Onko meillä yhteisiä suosikkeja?

Vielä mennään talvitakilla!