Parhaat sarjat tällä hetkellä!

Koukussa sarjoihin

Meillä on kotona käytössä melkein kaikki mahdolliset palveluiden tarjoajat Netflixistä Cmoreen. Osa laitetaan aina välillä tauolle jos keskitytään hetkellisesti johonkin yhteen sarjaan. Sitten kun ollaan selattu jonkun paikan sarjavalikoima omasta mielestämme läpi esimerkkinä Cmore, niin valitaan joku uusi palvelu ja etsitään sieltä mielenkiintoisimmat sarjat. Joku aika sittenhän kirjoittelin Netflixin suosikit ylös, johon tulikin sitten paljon kommentteja ja suosituksia lisää teiltä lukijoilta.

Nyt ajattelin listailla hiukan näitten muidenkin palveluiden suosikkiohjelmia. Me selaillaan säännöllisesti Katsomoa, Ruutua, Cmorea ja Netflixii. Niistä kummasti vaan löytyy aina uusia sarjoja vaikka tuntuu, että kaikki on jo nähty.

Ihan ensimmäisenä täytyy mainita Ruotsalaisen huippukomedian suomalaisversio jota ollaan odotettu jo pitkään saapuvaksi ainakin meillä. Kysehän on Solsidan sarjan sisaresta, eli meille kotoisammin Onnela tv-sarjasta. Onnela alkoi viime viikolla? näkymään Cmore palvelussa. Joka torstai tuonne pärähtää kaksi jaksoa nähtäville. Jossain vaiheessahan tämä sarja on tarkoitus esittää ilmeisesti ihan maksuttomalla tv-kanavallakin, mutta en tiedä mikä aikataulu sen suhteen on. Odotukset sarjan suhteen ovat korkealla, koska Ruotsalaiset osasi tämän hoitaa täydellisesti. Tv-sarja joka sai nauramaan ja aina hyvälle tuulelle kepeällä otteellaan. Hiukan pelottaa, että onko Suomalainen versio Onnela vain suora kopio Solsidanista, koska kun luin hiukan Onnelasta, olivat jaksojen sisällöt liiankin tutun kuuloisia. Toivottavasti jotain juonenkäänteitä on hoksattu muuttaa, ettei nyt mennä ihan prikulleen samalla kaavalla.

Ja kuinkas sitten kävikään?

Sarja oli kopio sanasta sanaan Solsidanista. Ei hyvä. Katsottiin ekaa jaksoa puoleenväliin ja jätettiin siihen. Ei nyt vaan ihan lähtenyt. Ehkä jos pohjalla ei olisi tuota Solsidan sarjaa, niin tää Onnela voisi toimiakin, joten ehdottomasti suosittelen tätä niille, jotka eivät ole nähneet tän alkuperäistä versiota.

Toinen sarja mikä aloitettiin tuossa ihan hetki sitten alusta on Bones. Oon jo pitkään halunnut katsoa tuon sarjan kokonaan ja siinä onkin katsomista. 11 kautta Netflixissä takaa sen, ettei yhdellä eikä vielä kahdellakaan maratonilla tuota ohjelmaa ole käyty läpi. Olen joskus satunnaisia jaksoja katsonut tästä sarjasta tv:stä ja siinä mun mielestä kehittyy tämän sarjan henkilöhahmot hyvällä tavalla. Ihan ensimmäiset jaksot ei vielä ole ehkä parasta antia, mutta odotellaan. Odotukset on kovat ja uskon, etten tuu pettymään!

Sit Dexter. Mun mies onkin tän sarjan kuulemma jo joskus katsonut läpi. Itse en ole nähnyt ehkä kuin puolikkaan jakson joskus aikoinaan telkkarista. Mulla on pieni ärsytyssuhde tähän päänäyttelijään, eli Dexteriin. Tää samainen jannu näytteli aikoinaan 6 feet under, eli kotoisammin mullan alla sarjassa, ja siinä tän tyypin roolihahmo oli tosi ärsyttävä, hajuton ja mauton. Jotenkin nytkin tästä tulee vibat tohon sarjaan ja sen sarjan roolihahmoon. Oon kuitenkin sivusilmällä seurannut tätä sarjaa aina iltaisin sängyssä, kun mies kerran aloitti tän alusta. Yhtäkkiä mä huomasinkin, että tuijotan tätä intensiivisesti, koska tää sarja on tosi jännittävä. Eli kyllä mä tästä sarjasta sittenkin tykkään. Erilainen idea sarjan juonessa ja jänniä käänteitä, toimii. Dexteristä en tykkää. Ei oo komee eikä mitenkään muutenkaan vaikuttava tyyppi 😀

Cmore toi suomalaisen sarjan valikoimiinsa tuossa syksyllä. Sarja on nimeltään Aallonmurtaja. Sarjassa on paljon tuttuja suomalaisia näyttelijöitä, mutta onpa mukana muutama uusi kasvo myös. Sarja on kyllä yllättävän hyvä suomalaiseksi rikossarjaksi ja tätä ollaankin katsottu jo aika pitkälle. Yllättävän rohkeita tapahtumia sattuu esimerkiksi päähenkilöille.

Me aloitettiin myös ihan huvikseen katsomaan Robaa Cmorelta. Mun mies ei ole sitä nähnyt ja mun mielestä se on ihan ok kotimainen sarja. Mitä mieltä sä olet Robasta?

Sarjoissa mua ärsyttää yks asia. Kun löytää jonkun sarjan esimerkiksi Katsomosta ja alat sitä katsoo, niin siellä ei ole jostain syystä kaikkia jaksoja tarjolla, tai sitten sen esittäminen lopetetaan ihan just siihen hetkeen, kun sä olet siitä kiinnostunut. Siis useamman sarjan kohdalla on käynyt jo näin. Esimerkkinä jäätiin koukkuun muutamasta jaksosta tohon Amazing Race ohjelmaan, mikä on siis realitysarja missä tyypit kiertää maapalloo ja suorittaa tehtäviä. No, ajateltiin, että jos jatketaan sit Katsomon kautta sen katsomista, niin ei! Ei näy. Mitä hittoa MTV!!?? Tai sit sama homma Syke sarjan kanssa. Mun mies ei ole katsonut ilmeisesti yhtäkään jaksoa ja kun kerran meinasin, että vois katsoo, niin eipä ollut. Miksei ne voi olla tuolla katsottavissa koko ajan? Mä haluaisin aloittaa ihan alusta Greyn Anatomian, mutta sitäkään ei taida olla missään saatavilla ihan niinku season ykkösestä lähtien, vai olenko väärässä?

Eli muutamia sarjoja on tässä nyt työn alla. Toiselle meistä näistä useimmat sarjat on kuitenkin jo kertaalleen nähtyjä. Jos sulla on jonkun palveluntarjoajan valikoimista mielessä joku sarja tai ohjelma tai vaikka leffa (niitä kun tapaa niin harvoin hyviä), niin vinkkaa ihmeessä. Luulen, että huomenna voisi olla löhöpäivä. Miehellä on tänään pikkujoulut ja luulen, että menee aika myöhään, tai aikaseen, miten sen nyt sitten ottaa 😀 Niin voisi vaikka keskittyy sarjoihin!

Suosituksia Netflixistä?

Nyt sais tulla vinkkaamaan hyvistä Netflix sarjoista! Ollaan mun miehen kanssa yllättävän kovia Netflixin kuluttajia mutta samalla tosi tarkkoja sarjan laadun suhteen. Ihan mikä tahansa ei meille kelpaa. Jos ihastutaan johonkin sarjaan, niin me katsotaan se yleensä hetkessä pois ja sit harmittaa kun sarja on katsottu, että mitäs nyt!?

Rakastetaan molemmat sarjoja jotka vähänkin pohjautuu tositarinaan, esimerkkinä Real Detective. Aivan todella hyvä sarja. Harmillisesti tuota löytyi vaan yksi tuotantokausi.

Toinen supersuosikki joka ollaan katsottu on Suits. Siis todella hyvä sarja ja ihan kohtalaisen komeat päähenkilöt 😉 Ah. Se viimeisin tuotantokausi ei ole saatavilla Netflixistä. Osaako joku sanoa, että saako sitä mistään?

Nää <3

Se mitä katsotaan tällä hetkellä on ikivanha O.C. Aivan superhyvä ja koukuttava sarja. Ollaan molemmat katsottu tätä sarjaa joskus aikoinaan kun tää tuli telkkarista, mutta eipä muisteta juuri mitään. Suosittelen muillekin.

Sitten takuuvarma naurattaja Modern Family. Ihania ihmisiä ja ihanaa huumoria <3

Ja toinen komedia johon ei vaan voi kyllästyä. Tää pyörähtää aina alusta kun ei ole mitään muutakaan katsottavaa. Aina jaksaa vaan nauraa tälle, eli Frendit. 🙂

Orange is the new black on sarja mikä uppoaa vaan toiseen meistä ja se olen minä. Olen katsonut muutaman tuotantokauden tai puolitoista? mutta en oo nyt päässyt katsomaan tuota sarjaa kun ollaan mieluummin yhdessä katsottu jotain mikä kiinnostaa molempia.

Yksi sarja mitä ollaan yritetty aloittaa katsomaan mutta ei ihan päästä kärryille on monien hehkuttama Gilmore Girls. Aloitettiin ihan alusta mutta jotenkin ei nappaa mukaansa ainakaan meitä. Aiotaan antaa tälle sarjalle kyllä vielä yksi mahdollisuus.

Nyt tartteis sarjasuosituksia!? Mitä sä suosittelet meille Netflixistä? Mitä pitää ehdottomasti nähdä? 🙂 KIITOS!