Vinkkejä Osloon!

Hip hei! Reilu viikko ja me lähdetään mieheni kanssa viikonloppulomalle Osloon, maahan jossa kumpikaan meistä ei ole koskaan käynyt.

Olisin todella kiitollinen, jos saisin vinkkejä tekemisen, syömisen ja liikkumisen suhteen, jos siellä lukijoiden joukossa on tyyppejä, ketkä ovat Oslossa käyneet. Etenkin ravintolasuositukset otetaan ilolla vastaan!

Meitä lähtee reissuun mieheni lisäksi muutama muukin henkilö ja tarkoituksena on juhlistaa pienesti ainakin yhtenä iltana mieheni tulevia 30vuotis syntymäpäiviä. Olemme Oslossa perjantaista sunnuntaihin. Saavumme maahan aikaisin perjantaiaamuna ja lähdemme iltapäivällä sunnuntaina pois. Yövymme ihan Oslon keskustassa Scandicissa.

Norja on kallis maa, vai onko?

Olen lueskellut hiukan jo etukäteen ja saanut selville sen, että esimerkiksi lentokentältä kannattaa Oslon keskustaan mennä junalla, sillä halvemmalla versiolla. Olisiko teillä mielessä muita vastaavia vinkkejä, jotka hyödyttäisivät ehkä juuri meitä?! :)

Toivottavasti säät suosivat, onhan silloin jo melkein kesäkuu. Oslo on merenranta kaupunki ja uskon, että melko tuulista siellä on kuitenkin aina. Olisi ihana käydä katselemassa vuonoja mutta mitenkäs sinne pääsee helpoiten, vuokraamalla auto vai paikallisbussilla?

Eli nyt kaikki vinkit kehiin! Kiitos!