RUOKAILUTILAN PIKAMUUTOS

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen jo pitkään kaivannut jotain muutosta meidän ruokailutilaan. Tiesin, että ihan mitään hirveän suurta muutosta en pysty toteuttamaan, koska tila on rajallinen. Olen kuitenkin tiennyt mitä tahdon muuttaa tässä ruokailutilassa ja ne oli verhot. Meillä oli ennestään mun mielestä tunkkaiset (johtui varmaan siitä, että olin katsellut niitä jo useamman vuoden) ja liian pitkät verhot, jotka notkui osittain mytyssä lattialla. Vaikka verhojen väri olikin vaalea, halusin jotain raikkaampaa.

Joten olen jo pidemmän aikaa katsellut eri nettikaupoista verhovalikoimaa ja yllättävää kyllä, eniten mun silmää on miellyttäneet verhokapat. Nehän on monien mielestä sellaiset mummomaiset (tai ainakin mun miehen mielestä, kun aloin hänelle niistä puhumaan). Verhokapat on kohtuuhintaiset, sillä kangasta verhoissa on suhteellisen vähän. Lisäksi, olen itse haaveillut sellaisista hiukan ohuemmista verhoista, joista kivasti päivän valo hohtaa läpi.

Eilen sitten kauppareissulla löysin halvat verhot ja nappasin ne mukaani. Ajattelin, että jos ne ei jostain syystä käy, niin en menetä rahallisesti ainakaan hirveästi. Joten otin entiset verhot pois ikkunoista, silitin uudet verhot ja laitoin ne paikoilleen.

Näytän ensiksi kuvia miltä ruokailutila näytti vanhoilla verhoilla:

Periaatteessa ihan kivat verhot joo, mutta joku niissä häiritsi. Halusin kevyemmän ilmeen. Entiset verhot menee tietenkin kiertoon fb-kirpparille ilmaiseksi. Helppo keino päästä tavarasta eroon ja käyttökuntoinen tavara saa mahdollisesti uuden kodin jostain missä sitä tarvitaan enemmän. Tässä seuraavaksi kuvia ruokailutilasta uusilla verhoilla, mitä olette mieltä?

Verhot näyttää kuvassakin kivalle, mutta vielä paremmalle ne näyttää täällä paikan päällä ihasteltuna. Mä tykkään ainakin tosi paljon ja kyllä mieskin antoi näille hyväksynnän. Ei ole ihan niin mummot kuin mitä hän kuvitteli omassa mielessään etukäteen.

Tästä sinäkin voit mennä katselemaan itsellesi uusia verhoja.

Ja tämän linkin kautta voit käydä katsomassa verhotrendit 2018 ja voit käydä testaamassa millaiset verhot sinun kotiisi sopii.

Aloin miettimään verhon vaihdon yhteydessä, että millä muulla tavoin tällaisen rajatun tilan ilmettä voi muokata. No ensimmäiseksi tuli mieleen, että pöydällä olevan liinan tai tablettien vaihdolla saa jo ihan eri tavalla ilmettä muutettua. Itse vaihdan vuodenaikojen mukaan tabletteja pöydälle. Talvella on yleensä hiukan tummempaa sävyä, jouluna on ihan omat tabletit ja kesää kohti mentäessä tabletit muuttuvat vaaleiksi ja kepeiksi. Mielestäni kohtalaisen edullinen keino päivittää ilmettä, vai mitä olette mieltä?

Oliko sun mielestä hyvä muutos?

IHANA OLLA KOTONA

*Sisältää mainoslinkkejä

Näköjään lomalla ehtii haaveilemaan vaikka mistä. Seuraavasta lomasta, kesästä, kesälomasta, sisustuksesta ja ihan kaikesta. On ainakin ajatukset ihan muualla kuin töissä ja mikäs sen rentouttavampaa!

Mistäs mä tällä kertaa haaveilen? Mä haaveilen ihanan pehmeistä, uusista petivaatteista, pyyhkeistä ja muista sisustustekstiileistä. Olisi ihana saada uusia mattoja, sisustustyynyjä ja vilttejä. Myös keittiön ikkuna kaipaisi uudet, kevyemmät verhot. Arvokkain haaveilun kohde on tällä hetkellä sängynpääty meidän parisänkyyn. Ollaan jo yli vuosi etsitty sitä juuri meille sopivaa sängynpäätyä, eikä olla vielä löydetty. Yksi sängynpääty meillä jo kävi pyörähtämässä, mutta sekin lähti sitten lopulta palautukseen. Väri oli väärä. Olen nyt muutamina päivinä eksynyt Jotexin nettisivuille haaveilemaan. Ihana makoilla kotona sohvalla kahvia hörppien katsellen samalla ihania sisustuskuvia.

Minusta on tullut ihan mahdoton kotihiiri. Kotona on ihana olla. Voisin vaan aina vähän näprätä nettiä ja ostaa jotain uutta tänne omaan kotiin. Kukkaruukkuja, kylppärin mattoja tai kynttelikköjä. Kaikki käy :) Ei kaiken suinkaan tarvitse olla uutta. Eilen tein löydön Facebookin kirpparilla ja löysin työhuoneeseen vaatetelineen. Sellaista ollaan myös katseltu jo pidemmän aikaa. Ei vaan ole tullut ostettua. Nyt sain sitten uutta vastaavan telineen 10 eurolla. Maltti on valttia joskus ;).

Tästä inspiroitumaan makuuhuonetekstiileistä.

Itsellä on tälläkin hetkellä yksi huonekasvi ilman ruukkua. Sain kukan mieheltä naistenpäivänä lahjaksi ja sitä oikeaa ruukkua ei vaan vielä ole tullut vastaan. Kukka pönöttää nyt kauniisti omassa ruskeassa muoviastiassaan jonka kyljessä on vielä tarra. Kukkalautasen virkaa toimittaa ihan oikea lautanen. :D Meneehän se noinkin ainakin hetken aikaa.

Shoppailun hurmaa ei helpota ainakaan se, että sain juuri korvanappiini tiedon, että Jotexilla on nyt 21-25.3 välisenä aikana kaikki matot ja huonekalut -25% koodilla JOTEXLOVESYOU. Koodin voi käyttää kerran per asiakas. TÄSTÄ SIIS KATSELEMAAN VALIKOIMAA. 

TÄSTÄ PÄÄSET KATSELEMAAN MATTOJA

TÄSTÄ PÄÄSET KATSELEMAAN HUONEKALUJA

Kotona näyttää tällä hetkellä tältä. Lukan repimiä pahvilaatikoita tai lehtiä lojuu pitkin ja poikin. Juuri kun oot saanut siivottua edelliset, niin uudet silput on kohta lattioilla. Onneksi mitää tärkeää ei ole vielä mennyt säpäleiksi :D Meille muutti ihana uusi olohuoneen matto tuossa viime kuussa. Oon ihan rakastunut siihen. Se on ihanan paksu ja pehmeä jalan alla. Aiemmin siinä oli sellainen ohuempi matto, joka tosin on tätä nykyistä helpompi pitää puhtaana.

Haluan vinkata teille tähän loppuun Bubbleroomin alennuksista. Tämä voisi kiinnostaa etenkin teitä, kenellä on juhlia tulossa kevään ja kesän aikana, miksei toki muitakin.

Bubbleroomista saa nyt mekkoja vähintään -20%. Kaikki naiset tarvii kesäksi ainakin yhden uuden mekon juhliin tai vapaa-aikaan, joten miksi et ostaisi sitä alennuksella? 

Tässä esimerkkejä Bubbleroomin mekoista vaikka ylppärijuhliin. Kaikki nämä ovat tarjouksessa ja alla olevien mekkojen hinnat ovat 10€-50€ välistä.

Mekko 1.  Mekko 2.  Mekko 3Mekko 4.  Mekko 5.  Mekko 6.

Tuleeko sulle keväällä tarve sisustaa kotona koko kämppä uusiksi vai riittääkö pienet uudet yksityiskohdat?