JOULUKUUN AATTOARVONTA!

Olisi aika muistaa jotakuta teistä blogin lukijoista. Mikäpä olisikaan parempi hetki kuin joulunaika. Tämä joulu muutenkin on mennyt itsellä hyväntekeväisyyttä tehden. Olen mukana auttamassa Jyväskylän vähävaraisia perheitä. Olen haastanut somevaikuttajan roolissa Jyväskyläläisiä yrityksiä mukaan tekemään hyvää. On mahtavaa huomata miten ihmiset haluaa auttaa. Sitä kun yleensä itsellä on jo kaikkea (tavaraa ja materiaa kun vaan kertyy), niin miksi ei auttaisi sitten niitä joilla ei ole niin paljoa ja etenkin lapset ansaitsee vaan hyvää <3 Jos muuten sulla on yritys ja haluaisit jotenkin osallistua auttamiseen, niin laita sähköpostia [email protected] Pienikin apu on iso apu ja tekee saajastaan iloisen. Oikeastaan kaikenlainen lahjoitustavara käy, ruoasta joulukoristeisiin ja vaatteisiin sekä leluihin, että lahjakortteihin. <3

Mutta se arvonta. Tässä arvonnassa on nyt tällä kertaa vain yksi palkinto. Palkinto on koottu mulle itselle tärkeistä jutuista. Palkinto sisältää kahvia. Kahvi on mulle tosi tärkeä juttu. Aamuisin se on ihana nautintoaine ja joskus se on pakollinen piristäjä. Sitten paketissa on naisten valkoinen NY Yankees pipo. Rakastan itse pipoja ja nyt etenkin aikuisena sitä osaa arvostaa sitä ettei korvat ole jäässä. Toista se oli teininä :D Ja sit vielä lisäksi vitskuja. Kalsium ja D-vitamiini. Tärkeitä molemmat ja tarvitsevat toinen toisiaan auttaakseen imeytymisessä.

Kerro mikä on sulle tärkeintä joulussa tai mistä saat joulufiiliksen? Arvonta suoritetaan 23.12 ja paketti lähetetään joulun jälkeen voittajalle. Laita vastaukseen mukaan toimiva sähköpostiosoite, mistä sinut saa kiinni voiton osuessa kohdallesi! Ihanaa joulun odotusta ja arpaonnea juuri sinulle! :)

Meillä oli muuten marraskuussa blogikuvaukset A-lehtien puolesta Fitfashionin bloggaajille. Saatiin tänään noi kuvat itsellemme ja ihan hyviä näistä sitten tuli. Valitsen uusista kuvista blogilleni uuden bannerinkin. Blogille vähän freesausta. Tekee hyvää! :) Kuvasta kreditit A-lehdet / Johanna Myllymäki

 

#Suomipopfestivaalit

Ensimmäiset kesäkännit tälle kesää – Check!

Hetken aikaa jouduin miettimään, että voinko kirjoittaa noin, mutta miksen voisi? Otin alkoholia ja humalluin. Ilta oli hauska ja seura hyvää. Ihan 5/5 touhua. Tiedän sen, että blogia lukee nuoret, ehkä jopa alaikäisetkin ja blogin kirjoittajana saatan jollain tapaa toimia jollekin lukijalleni esikuvana. En todellakaan mainosta enkä hehkuta alkoholia tai sen nauttimista, mutta en halua esittää mitään absolutistia koska en ole absolutisti. Yhden kerran kesässä kärsii hiukan maistella.

Olen eri kesinä kierrellyt muutamilla festivaaleilla pitkin Suomea. Yleensä festivaalit ovat levittäytyneet isohkolle alueelle, jonnekin rannan ja peltojen keskelle. No ehkei ihan peltojen mutta kyllä festivaalialueelta yleensä nurmialueita ja hiekkakenttiä löytää. Viikonloppuna olin tutustumassa hiukan erilaisiin festivaaleihin, nimittäin Jyväskylässä juhlittiin kaupunkifestareita yhdeksättä kertaa Suomipoppien muodossa. Festivaalit järjestetään Jyväskylän satama-alueella aivan kerrostalojen kupeessa. Täältä et löydä heinikoita etkä hiekkateitä (paitsi wc-alueella). Näille festivaaleille voi huoletta laittaa jalkaan korolliset kengät ja se jos mikä oli outoa.

Pakko myöntää, että olin skeptinen näiden festareiden suhteen; miten ihmeessä festivaalit voi olla tuollaisella alueella?! Mutta ihan hyvin näköjään. Kaupunkifestivaalit ihan ytimessä. Paikalle pääsee helposti ja paikalta pääsee helposti myös pois. Kolmepäiväiset festivaalit keräsivätkin tänä vuonna ennätys yleisönsä. Itse en kuitenkaan ollut paikalla kuin viimeisenä päivänä eli lauantaina, jolloin sää suosi juhlijoita ja festivaaleja.

Esiintyjinä oli jokaisena päivänä pelkkiä suomen kärkinimiä. Antti Tuisku, Haloo Helsinki, Profeetat, Vesala, Robin, Jenni Vartiainen…yms. Itse odotin ehdottomasti Profeettojen keikkaa eniten ja eihän se pettänyt. Kellareiden kasvatti Elastinen (kavereiden kesken Kimmo) ja Cheek veti todella hyvän keikan. Tuli laulettua ja tuli tanssittua. Keikka ja koko festivaali loppui pitkään ilotulitukseen.

Kotiin lähdettiin vähän ennen kuin keikka loppui, koska taksijono. Taksijono oli pitkä kuin nälkä vuosi, mutta se veti hyvin. Jonotettiin autoa maksimissaan puolituntia, jos sitäkään.

Mutta tosiaan, kaupunkifestivaalit oli ihan uusi juttu minulle. En tiedä oliks tää se mun juttu kuitenkaan, ehkä hiukan kaipasin nurmikolla hengailua ja fiilistelyä. Mitä te olette mieltä, pitääkö festivaaleilla olla se oma tietty festaritunnelma ja maisema?