JOULUKUUN AATTOARVONTA!

Olisi aika muistaa jotakuta teistä blogin lukijoista. Mikäpä olisikaan parempi hetki kuin joulunaika. Tämä joulu muutenkin on mennyt itsellä hyväntekeväisyyttä tehden. Olen mukana auttamassa Jyväskylän vähävaraisia perheitä. Olen haastanut somevaikuttajan roolissa Jyväskyläläisiä yrityksiä mukaan tekemään hyvää. On mahtavaa huomata miten ihmiset haluaa auttaa. Sitä kun yleensä itsellä on jo kaikkea (tavaraa ja materiaa kun vaan kertyy), niin miksi ei auttaisi sitten niitä joilla ei ole niin paljoa ja etenkin lapset ansaitsee vaan hyvää <3 Jos muuten sulla on yritys ja haluaisit jotenkin osallistua auttamiseen, niin laita sähköpostia [email protected] Pienikin apu on iso apu ja tekee saajastaan iloisen. Oikeastaan kaikenlainen lahjoitustavara käy, ruoasta joulukoristeisiin ja vaatteisiin sekä leluihin, että lahjakortteihin. <3

Mutta se arvonta. Tässä arvonnassa on nyt tällä kertaa vain yksi palkinto. Palkinto on koottu mulle itselle tärkeistä jutuista. Palkinto sisältää kahvia. Kahvi on mulle tosi tärkeä juttu. Aamuisin se on ihana nautintoaine ja joskus se on pakollinen piristäjä. Sitten paketissa on naisten valkoinen NY Yankees pipo. Rakastan itse pipoja ja nyt etenkin aikuisena sitä osaa arvostaa sitä ettei korvat ole jäässä. Toista se oli teininä :D Ja sit vielä lisäksi vitskuja. Kalsium ja D-vitamiini. Tärkeitä molemmat ja tarvitsevat toinen toisiaan auttaakseen imeytymisessä.

Kerro mikä on sulle tärkeintä joulussa tai mistä saat joulufiiliksen? Arvonta suoritetaan 23.12 ja paketti lähetetään joulun jälkeen voittajalle. Laita vastaukseen mukaan toimiva sähköpostiosoite, mistä sinut saa kiinni voiton osuessa kohdallesi! Ihanaa joulun odotusta ja arpaonnea juuri sinulle! :)

Meillä oli muuten marraskuussa blogikuvaukset A-lehtien puolesta Fitfashionin bloggaajille. Saatiin tänään noi kuvat itsellemme ja ihan hyviä näistä sitten tuli. Valitsen uusista kuvista blogilleni uuden bannerinkin. Blogille vähän freesausta. Tekee hyvää! :) Kuvasta kreditit A-lehdet / Johanna Myllymäki

 

Millainen sinun joulusi on?

Tänä jouluna en ole töissä, enkä yksin, kuten niin monena jouluna aiemmin. Joulun pitäisi olla yhdessä olemisen aikaa. Rauhoittumista, hyvää ruokaa ja iloa. Kaikille se ei sitä kuitenkaan ole. On paljon ihmisiä ketkä viettävät joulunsa yksin, joko omasta tahdosta tai olosuhteiden pakosta. Monet ovat joulun töissä tai osa ei juhli joulua ollenkaan.

Itse pääsen tänä jouluna ensimmäistä kertaa ties kuinka moneen vuoteen kunnolla jouluvapaille. Tänään olen vielä aamuvuorossa mutta sitten seuraavan kerran tulen töihin vasta ensi keskiviikkona. Saan viettää ihanan, oman näköisen joulun, oman rakkaani kanssa. Saamme alkaa muodostamaan niitä omia perinteitä (kuten kaatunut, ikivino joulukuusi). Tämä on minulle uutta.

jouluaatto1

Yleensä itse olen ollut töissä joulun, pääsääntöisesti omasta tahdosta. Sukulaiset ja läheiset ovat olleet Kuopiossa ja minä olen viettänyt jouluni Joensuussa. Ainut kontakti mikä minulla on ollut perheeseeni jouluna, on ollut puhelu jouluaattona kotiin päin. Työvuoroa ennen tai sen jälkeen olen sitten ollut yksin kotona. Etenkin opiskeluaikoina, kun kämppiskin lähti joulun viettoon omalle kotipaikkakunnalle, oli yksin kotona oleminen joulun aikaan aika tylsää. Olo oli jopa todella yksinäinen välillä.

Tänä vuonna olen todella innoissani tästä joulusta. Saan laittaa joulua rakastamani ihmisen kanssa yhdessä. Nauttia joulun rauhasta omassa kodissa, ilman hötkyilyä minnekään.

Haluaisinkin kuulla millä eri tavoin ihmiset viettävät joulua? Oletko yksin ja jos olet, hankitko itsellesi jouluruokia? Lähdetkö perheesi luokse vai tuleeko perhe sinun luokse? Vai kuulutko heihin ketkä ovat töissä joulun ajan? :)

blogi