Oman kodin odotusta

Käytiin vierailulla jälleen meidän kohta valmistuvassa kodissa. Siellä oli jo siistitty lattioita ja katto oli asennettu kaikkiin tiloihin. Kylppärissä ja kodinhoitohuoneessa oli jo laatat paikoillaan ja ilmeisesti nyt tällä viikolla aletaan laittamaan lattioita muuallekin asuntoon. Ihan super mahtavaa! Koti näytti jo paljon enemmän kodilta kuin edellisellä kerralla. Voi eii, kohta on jo varmasti kova hinku päästä muuttamaan omaan kotiin. Onneksi tuohon muuttoon ei ole enää kuin reilu kuukausi aikaa.

Ihanan hallittu kaaos joka puolella, mutta kyllä se siitä vielä siistiytyy
Meidän lattia <3

Koti

Kylpyhuoneeseen tosiaan tehtiin tällainen valinta. Haluttiin sinne tumma laatta seiniin ja lattioihin. Valkoinen ja kaikki vaalean sävyt on jotenkin niin perinteisiä ja haluttiin jotain muuta. Pesutilan kattoon tulee ihana tähtitaivas valaisemaan suihkuhetkiä.

Sisustusunelmia

Uuden kodin myötä sisustuskärpänen on jo päässyt puraisemaan ja huomaan selaavani erilaisia sisustuskauppoja melkein päivittäin ja haaveilevani yhdestä jos toisesta tavarasta. Esimerkiksi uusi sohva olisi ihana. Nykyinen on ollut meillä heinäkuusta saakka, eli sekään ei ole vielä vanha mutta silti olisi ihana saada aivan uusi sohva uuteen kotiin. Haaveilen itse vaaleanharmaasta tai jopa valkoisesta sohvasta. Nyt meillä on harmaa sohva mutta haluaisin vaaleamman sävyisen harmaan tai sen valkoisen. Valkoinen on vaan hyvin arka kaikelle lialle ja se varmasti tummuu käytössä, vai miten on? Onko teillä kokemuksia vaaleasta tai valkoisesta sohvasta? Tuleeko siihen helposti tummentumia ajan kanssa?

Toinen mikä kaipaa uutta on se kolmas huone, eli työhuone / vierashuone (/vauvanhuone :D). Sinne tarvitsee ostaa uusi vuodesohva ja työpöytä. Haluaisin työpöydäksi jonkin ihanan valkoisen, kevyen ja siron pöydän, jossa voisin aina päivitellä esimerkiksi blogini. Mies tarvitsisi pöytää myös mutta hän taas vaatisi pöydältä enemmän säilytystilaa ja säilytystilalliset työpöydät kun ei taas ole siroja. Hankalaa mutta eiköhän me johonkin sopuratkaisuun tuonkin kanssa päästä.

Toinen asia mitä pitää jossain vaiheessa alkaa suunnittelemaan on terassi ja piha. Mitä sinne kannattaa ja mitä ei kannata hankkia. Vielä aihe ei ole kovin ajankohtainen, koska lumi mutta pianhan se jo sulaa. Sitten istutushommiin! 😀

Viikonloppuna mennään jälleen vierailulle raksalle ja nähdään minkä verran koti on edistynyt viikossa. On ihanaa kun on jotain mitä odottaa!

Ps. #ilokiertoonjyväskylä Lankutin just äsken 2 x 60s. Muistakaa tekin osallistua instagramissa. Keksikää itsellenne haaste jota suoritatte toukokuun loppuun saakka, jakakaa kuva itsestänne someen ja tägätkää kuva #ilokiertoon. Jokaisesta jaetusta kuvasta lahjoittajamme lahjoittavat 1€:n hyväntekeväisyyskohteelle, joka täällä Jyväskylässä on esimerkiksi Keski-Suomen ensi- ja turvakoti. Sulta ei siis vaadita muuta kuin somekuva ja tägit #ilokiertoon #ilokiertoonjyväskylä

 

#ILOKIERTOON Hyväntekeväisyyskampanja

Mikä ihmeen #ILOKIERTOON ? Se on useamman bloggarin luoma hyväntekeväisyyskampanja, jonka tavoitteena on tehdä hyvää saavuttamalla omia unelmia ja tavoitteita.

Nyt sinä voit vaikuttaa ja tehdä hyvää omien tavoitteidesi kautta. Oli sinun tavoitteesi laihdutus, maratonin juoksu tai ruotsin kielen opiskelu, on sinun nyt mahdollista tehdä hyvää yhdessä meidän kanssamme, samalla kun Sinä saavutat tavoitteesi.

Voit olla mukana missä tahansa tiimissä, sillä hyvä ei tunne kaupunkien rajoja. Lahjoituskohteet ovat kaupunkikohtaisia.

Jokaisesta someen jaetusta kuvasta lahjoitetaan yksi euro hyväntekeväisyyskohteelle kampanjan päättyessä toukokuun viimeiseen päivään. Kun käytät tiimisi tunnisteita instagramissa tai muualla somessa, olet mukana keräämässä tiimisi lahjoituskohteelle hyväntekeväisyyspottia.

Tässä meidän bloggaajien tiimit ja kaupungit. Perässä tiimitunnisteet, joilla voit siis vaikuttaa.

Tampere:
Emma (100 yötä kesää)
Umppu (Prime life by Umppu)
#ilokiertoontampere

LAHJOITUSKOHDE: Tampereen icehearts ry.
LAHJOITTAJA: Prime hair and beauty design

Jyväskylä:
Aino (Aino Mäkelä)
Noora (Mansikkapilvi)
#ilokiertoonjyväskylä

LAHJOITUSKOHDE: Keski-Suomen ensi- ja turvakoti
LAHJOITTAJA: Foodin

Helsinki:
Johanna (Johanonfitness)
Kira (Coaching Kira)
Monna (Monna Treenaa)
Taru (Stuff about)
Jonna (Palasia arjestani)
#ilokiertoonhelsinki

LAHJOITUSKOHDE: Hope yhessa ja yhteisesti ry. Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen tukeminen.
LAHJOITTAJA: Kauppakeskus Itis

Kotka
Milka (Olennaisuuksia)
Emma (100 yötä kesään)
#ilokiertoonkotka

LAHJOITUSKOHDE:
Kotkan pelastakaa lapset ry.
LAHJOITTAJA: Huuma/Power gym Kotka

 

Kuva ja suunnittelu Sonja Sjögren

Jyväskylän lahjoituskohde on siis Keski-Suomen ensi- ja turvakoti. Se on voittoa tavoittelematon, yleishyödyllinen lastensuojelujärjestö. Ensi- ja turvakoti auttaa jos perheessäsi on parisuhdeväkivaltaa tai kuritusväkivaltaa. He auttavat ja tukevat raskausaikana, vauvan ja perheen ensiaskelissa tai lapsen univalve-rytmityksessä. Vuosittain Keski-Suomen ensi- ja  turvakoti auttaa yli 300 lasta perheineen, joille tarjotaan yli 9000 hoitovuorokautta ympärivuorokautista kuntoutusta. Kotikäyntejä he tekevät vuodessa lähes 1500.

Jyväskylän tiimin vetäjät ollaan siis minä ja Aino. Pääsemme Ainon kanssa vierailemaan lahjoituskohteessa ja tulemme sitten esittelemään kohdetta myöhemmin vielä tarkemmin. Hyväntekeväisyyspotti menee varmasti hyvään tarkoitukseen, joten olethan mukana tiimissä tekemässä hyvää! Nyt vaan miettimään tavoite.

Haastava tavoite

Jouduin itse vähän aikaa miettimään, että minkälaisen haasteen luon itselleni. Halusin haastavan mutta toteutettavissa olevan tavoitteen, joten…

Minun tavoite on lankuttaa yhtämittaisesti 5 (viisi!!) minuuttia toukokuun loppuun mennessä! Harjoitukset alkaa heti. Urakka tulee olemaan raskas mutta uskon, että jos vaan jaksan treenata, niin pääsen tavoitteeseeni. Tällä hetkellä olen sellaisessa 40-50 sekunnin kunnossa 😀 Minä tulen päivittelemään Instagramiin ja tänne blogiini lankutustreenejäni.

Nyt kysynkin sinulta, että mikä sinun tavoite on? Se voi olla sama kuin minulla tai sitten voit keksiä oman haasteen, se voi olla mitä vaan! Aina kun teet asioita tavoitteesi eteen, ota kuva ja jaa se Instagramissa esimerkiksi #ilokiertoonjyväskylä (tai muu valitsemasi kampanjakaupunki), sinun ei siis tarvitse asua kyseissä kaupungissa osallistuaksesi kampanjaan. Jokainen tägäys kasvattaa kyseisen kaupungin pottia aina yhden euron verran!

Tästä se urakka lähtee! Ketkä on mukana? 🙂