NYT SE STARTTASI!

Nimittäin 10 viikon Bikini Challenge! Uskomatonta, mutta näin päätin. Viis kiloa veks dieetti oli hyvä alkusysäys minulle kohti parempaa elämänrytmiä niin syömisen kuin liikunnan osalta joten päätin jatkaa samaa rataa. Tänä aamuna otin aloituskuvat ja ai että ne osaa järkyttää. Noh, tästä ei ole kuin suunta ylöspäin eli alaspäin (painon suhteen). Mä painan tällä hetkellä 70-71kg ja olen 169cm pitkä. Tavoitteena mulla olisi päästä 65kg. Ultimaattinen tavoite olisi 64kg mutta saa nähdä mihin rahkeet riittää.

Aamu starttasi siis tutusti puurolla ja raejuustolla ja isolla kupilla kahvia <3 Mä tuun laittaa blogiin aina viikoittain yhteenvetoja kuvien kera tästä projektista. Nyt en vielä laita aloituskuvia, koska ei ole mitään mihin niitä verrata. Pakko saada ensiksi uudet kuvat joissa näkee jo jotain tapahtuneen kropassa :D

Tämä viikko on kaikenlaista touhua täynnä. Tänään menen kampaajalle ottamaan elämäni ensimmäiset hiustenpidennykset. JEP! Koskaan aikasemmin mun ei ole tarvinnut edes miettiä vastaavia juttuja, mutta nyt tän hiuskatastrofin jälkeen en ole osannut tottua tähän ”lyhyempään” hiusmalliin joten jotain oli keksittävä. Lisäksi mun tukka on ohentunut ihan valtavasti. Tukka ei tunnu yhtään omalle. Väriä olen saanut hiukan vaalennettua siitä villasukasta joka se oli alkuun, että sen suhteen ei just nyt akuutisti ole ongelmaa mut muuten on. Tukka on vaan ihan valtavan tärkeä juttu mulle ja uskon, että monille muillekin. Ennen tuskailin tukkani kanssa, että miten sen saa aina käärittyä nutturalle piiloon kun sitä oli niin paljon ja pääasiassa pidin tukkaa aina kiinni, koska se oli silmillä jos tuuli tai huulikiillossa kiinni. Sitä osaa arvostaa jotain vasta kun sen menettää. Näköjään koskee myös tukkaa. Suurin ongelma tässä oli varmaan se, että mä en halunnut hiuksiini mitään näin radikaalia muutosta vaan jouduin ottamaan vastaan sen mitä tapahtui. Eri asia on päättää, että leikkaa tukkansa lyhyeksi tai, että päättää värjätä eri väriseksi. Sillon se on oma päätös, nyt ei ollut.

Mut joo, jatkeista tulee oma postauksensa tällä viikolla. Mua jännittää sikana, että miten osaan olla niitten kanssa ja miten luotan siihen, että ne pysyy päässä?! IIIK!

Ja lisää IIIIIKSEJÄ! Kolmas hullutus mitä lähden kokeilemaan on sokerointi. Oon kertaalleen käynyt säärien sokeroinnissa joskus vuosia sitten, mutta tää sokeroija ei varmaankaan ollut kovin ammattitaitoinen, sillä sokeri tarttui mun ihoon vaan pääsääntöisesti kiinni, eikä se karvojen kiskominen meinannut onnistua juuri ollenkaan. En oo sit sen huonon kokemuksen jälkeen testannut tätä, mut nyt lähden kokeilemaan uudelleen torstaina. Nyt mulla onkin siis säärikarvojen kasvattaluprojekti menossa :D Todella seksikästä ja naisellista :D

Onko blogin lukijoissa muita Bikini Challengeen osallistuvia?

Aurinkoa sun viikkoosi <3

Kooste tapahtumarikkaasta viikonlopusta

Väsyttää, äh! Tylsä ja ankea maanantai. Ulkonakin on pimeää, siellä sataa ja on kylmä. Fiilis on tosi paska. Aika moni varmasti ajattelee näin kun avasi silmät uuteen päivään ja uuteen viikkoon marraskuun pimeässä loskakelissä. Vaan mitä jos ajattelisitkin eri tavalla? Pystyykö ajatuksen voimalla muuttamaan fiiliksen? Jos sanotaan, että olet mitä syöt, niin päteekö sama myös ajatusmaailmaan? Fiilis on mitä ajattelet sen olevan? Sitä harvoin tajuaakaan, että me voidaan oikeasti vaikuttaa siihen mitä me ajatellaan. Ei ole pakko ajatella negatiivisesti. Voi mennä posin kautta! Tiedostan sen, että itsellänikin on tämän kanssa tekemistä, koska joskus tulee sorruttua negatiiviseen ajatteluun.

Yritän kuitenkin kovasti ajatella asiat positiivisen kautta. Iän ja elämänkokemuksen kautta ihmisestä voi herkästi tulla pessimisti ja samalla tavalla on varmasti itsellenikin käynyt, ainakin osittain. Kuitenkin haluaisin olla positiivinen ajattelija. Mun lasi on ollut aina puoliksi täynnä. En todellakaan halua, että  lasi olisi puoliksi tyhjä. Sen takia joskus pitää pysähtyä ja miettiä, että hei, miksi mä ajattelen näin? Joten tällä viikolla ekstraharppaus positiivisuuden puolelle. :)

Mulla on ainakin energiat täynnä vaikka aamulla väsyttikin kun herätyskello, eli Luka alkoi vinkumaan yksiössään. Sinänsä ihan hyvä ajoitus, koska kello olisi herättänyt puolen tunnin päästä joka tapauksessa. Käytiin sitten siinä heti aamutuimaan pojan kanssa ulkona ja annoin sille ruoan. Sitten piti leikkiä vähän ja iskä piti saada myös hereille :)

Palataanpas ajassa hiukan taaksepäin. Mulla oli nimittäin tapahtumarikas viikonloppu. Lauantaina aikaisin aamulla hyppäsin bussiin ja otin suunnan kohti Helsinkiä. Lähdimme siis viettämään ystäväni kanssa viikonloppua etelän lämpöön, eli Viroon. Tallinnassa siis oltiin hotellissa yö. Nautittiin ihan täysillä. Heti hotellille saavuttua varasimme ajat kasvohoitoon. Itselleni tuo oli ensimmäinen kasvohoito ikinä. Mun ystävä meinasi tikahtua nauruun kun kerroin hänelle, että nukahdin hoidon aikana. Hänen mielestään missasin parhaimman eli sen kasvojen hipsuttelun. No mun mielestä parasta on jos pystyy rentoutumaan siten, että saa unen. Kasvohoidon jälkeen olin ihan pökerryksissä, mutta sain tarvittavan energiapiikin kuitenkin (viinilasin), että jaksoin lähteä shoppailemaan! Otettiin siis taksi ja lähdettiin kauppakeskukseen kiertelemään. Mitään varsinaista ostettavaa ei ollut mielessä, mutta kyllähän tuolta mukaan tarttui juttuja niin itselle kuin miehelle. Voinkin esitellä ostokset erikseen toisessa postauksessa.

Sit me käytiin syömässä, ah ihanaa intialaista <3
kaverin tuoppi ja mun tuoppi (pelkkää vettä :D)

Shoppailujen jälkeen tultiin hotellille ja päätettiin lähtee kiertelemään vanhaa kaupunkia. Mun ystävä ei ollut koskaan käynyt Tallinnan vanhassa kaupungissa, joten oli kiva kierrellä siellä kun kaikki oli toiselle ihan uutta. Me oltaisiin haluttu käydä syömässä jossain jotain kevyttä naposteltavaa, mutta se paikka mihin me eksyttiin, niin siellä oli keittiö mennyt juuri kiinni. Me jäätiin sinne joka tapauksessa, siellä oli mukavan rento tunnelma. Otettiin viinit tuolla ja hengattiin. Toi paikka oli täynnä paikallisia nuoria istumassa iltaa. Ilmassa poreili puhe ja ihmisten poltteleman shisha-piippujen savu. Tallinnassahan toi on todella yleistä poltella vesipiippua ravintoloissa. Tyypit saattaa nautiskella teetä ja shishaa useita tunteja.

Kotiin, eli hotellille me tultiin jo heti puolenyön jälkeen. Ihanaa oli herätä seuraavana aamuna ihan virkeänä, kun oli saanut nukkua kahdeksan tuntia yhtäjaksoista unta! Lukan jälkeen tuota ihmettä ei ole nimittäin tapahtunut. Se on outoa miten ihminen sopeutuu vaikka mihin. Ennen en ois voinut kuvitellakaan, että mä joka ennen vaati 8-10h unta, että oli virkeä jaksaisi 4-6h unilla, jotka nekin tulee pätkissä, mutta niin vain jaksaa, ainakin toistaiseksi. Päivä lähti sitten sunnuntaina käyntiin aamiaisella ja tämän jälkeen ehdittiin vielä muutamaksi tunniksi shoppailemaan.

Kotimatkalla <3

Laiva lähti 13.30 ja mua oltiinkin jo satamassa odottelemassa Helsingin päässä. Laivalta suoraan oli nimittäin suunta eiliseen Suomi – Kanada peliin, jonka Suomi hoiteli hienosti. Päästiin siis katselemaan ottelua vippinä ja nähtiin samalla blogikilpailun voittajakin! Päästiin ruokailemaan ennen ottelua ja nähtiinpä pari mielenkiintoista haastattelua ennen peliä ja pelin erätauolla. Ensiksi haastateltavana oli Jere Lehtinen, entinen pelaaja nykyinen Suomen maajoukkueen GM. ja erätauolla Suomen joukkueen kapteeni Lasse Kukkonen oli haastattelussa. Peli oli todella yleisöystävällinen maalien ja tapahtumien johdosta, fiilis täydellä Hartwall Areenalla oli huikea ja Starsquadin palvelut ja puitteet upeat! Puhuttiinkin kotimatkalla, että ei tuu jäämään viimeiseksi peliksi mun ja miehen osalta toi Leijonien esitys :)

Jos kaipaatte arkeenne hiukan piristystä niin suosittelen tutustumaan Starsquadin muihinkin palveluihin täältä!

Ja monia teitä varmaan kiinnostaa, että miten mun dieettiin mahtui tällainen viikonloppuloma? No oikein hyvin. Pidin dieetistä välipäivät la & su ja tänään homma jatkuu samalla tyylillä kuin tähänkin saakka. Posin kautta! :)