LAST CHANCE

*Sisältää mainoslinkkejä

Kuten aiemmin tällä viikolla mainitsin, tällä viikolla on superviikko ja monet nettikaupat tarjoavat hyviä alennuksia sivuilleen. Keräsin tähän alle mun suosikkeja eri verkkokaupoista ja kerron samalla nuo alekoodit millä sulla on mahdollista saada hyviä alennuksia. Löytyykö näitten joukosta sun suosikkeja?

House of Brandonilta alennusta 25% kun ostat yli 100€:lla. Alennuksen saa koodilla SUPERVIIKKO.

 

1. Ihana nahkatakki 2. Keltainen pidempi takki kevääseen. 3. Keltainen nahkatakki

 

1.  Musta kangastakki kevääseen vetoketjusomistein 2. Ihana perustakki 3. Musta klassinen kevättakki

1. Ihana trenssi 2. Vaalea nahkarotsi, aina tyylikäs 3. Hupullinen takki kevääseen

Tästä shoppailemaan meikkejä NordicFeeliin, muista alekoodi SUPERWEEK. Saat sillä 20% alennusta kun ostat yli 40€:lla. Ei koske seuraavia merkkejä bareMinerals, Babor, CCS, Compagnie de Provence, Dermalogica, FACE Stockholm, Grazette of Sweden, Hanz de Fuko, Löwengrip Care & Color, Marc Inbane, Maria Nila, Maria Åkerberg, Clarins & Sensai.

Tästä pääset katselemaan Swiss Clinicin valikoimaa. Heiltäkin alennusta koodilla SCWEEK20 koko valikoimasta 20%.

 

Alekoodit on voimassa 15.4.2018 saakka!

JOULULAHJAIDEA SULLE TAI HÄNELLE + ALEKOODI

*Sisältää mainoslinkkejä

Joululahja on asia jonka miettiessä menee aikaa. Sitä haluaisi ostaa läheiselle sellaisen lahjan joka on ajaton, mutta silti sellainen, että se tulisi käyttöön ja olisi hyödyllinen. Aikuisilla usein kuitenkin on jo kaikkea. Vinkkaan teille nyt lahjaidean, joka sopii niin miehelle kuin naiselle ja lisäksi minulla on teille lukijat alekoodi tähän lahjaan ja kun tilaat 19.12.2017 mennessä, niin paketti ehtii vielä aatoksi kuusen alle! Itse tein tilauksen viime viikolla ja paketti saapui mulle käteen perjantaina, eli toimitus on nopea.

Mikä lahja sopii kaikille?

Rannekello on ajaton joululahja sellaiselle jolla on jo kaikkea. Rannekellot pysyvät muodissa aina ja ovat käytännöllinen lahja sukupuolesta riippumatta. Rannekello täydentää asun oli kyseessä sitten arki tai juhla. Daniel Wellingtonin mallistossa on useita eri tyylejä. Kellotkin voivat olla kuin koruja ja sopivat hienosti juhlapukeutumiseen.

JOULULAHJA TEILLE ELI ALEKOODI LUKIJOILLE

Alekoodilla Noora saat Daniel Wellingtonin sivuilta tilatessa -15% alennusta myös jo alennetuista tuotteista! Eli nyt jos koskaan kannattaa hyödyntää tää alennuskoodi. DW pakkaa paketit kaiken lisäksi aivan älyttömän kauniisti. Heidän sivuiltaan löydät myös jo valmiita joulupaketteja, joissa on vähän ekstraa mukana, kuten ylimääräinen ranneke tai rannekoru. Käy kurkkaamassa!

Alennuskoodi on voimassa vuoden loppuun eli 31.12.2017 saakka

Valitsin itse tuolta miehelleni myös kellon, mutta en sitä täällä viitsi vielä vilauttaa sillä kello tosiaan tulee joululahjaksi hänelle. Itselleni otin tuollaisen klassisen hopearannekkeisen kellon ja tuossa lahjapaketissa tuli mukana ihana rannekoru joka sopii täydellisesti yhteen tuon kellon kanssa.

Eli hyödynnä nyt tuo alennus ihmeessä. Koodilla Noora alennusta kaikesta -15%!! HOPI HOPI!